#1988
Daug 5 tagua riešutų keychains forma big lėlės, rankų darbo raktų pakabukai
Kaina €10.59 EUR
Kategorija
Keychains
Būsena
Aktyvus
Mokėjimo metodai
  • Paypal
  • Moneygram
pristatymo kaina
  • LT Pristatymas kaina: €5.29 EUR
  • Tarptautinė laivybos kaina: €7.06 EUR
pristatymo laikas
15-30 dienų galiojantį stebėti internete
grįžta
grįžta priimtas
pirkėjo apsaugos
garantija užsakymo kvitą arba pinigų grąžinimo
Pardavėjo informacija

Pardavė amatai

Narys nuo: 16.09.2015


Daugiau daiktų iš šio pardavėjo

Daugiau apie prekę
Daug 5 tagua riešutų keychains forma big lėlės. Natūralios augalinės dramblio kaulo klavišą, aksesuarų, rankų darbo. Tagua palmių yra žinomas endeminių augalų, skirtų Šiaurės Andai, įskaitant Ekvadoras. Jos džiovintų riešutų, plačiai naudojami priimant juvelyrika ir amatai.

PRISTATYMO terminas: Mes išsiųsime jūsų užsakymą iš Quito, Ekvadoras, po 1-2 darbo dienų, gavęs jūsų mokėjimą. Apytikslis laikas, kai jums bus gauti jūsų užsakymas yra 15-20 dienų. Stebėti pagal USPS taikomos JAV. Ten gali būti kai kurių vėluojama dėl oro paštu, tačiau apskritai tokie atvejai neturi pasitaiko dažnai. Paštas yra sertifikuota, todėl, jei jums nereikia gauti savo užsakymą per 1 mėnesį, mes bus padaryti oficialų skundą post office. Riba, kada bus 55 dienas.

EXPRESS PRISTATYMAS VARIANTAS: Mes taip pat siūlome su " FEDEX express pristatymas. Naudojant šią parinktį, jūs galėsite gauti savo užsakymą per 2-3 dienas JAV ir 3-10 dienų visame pasaulyje. Susisiekite su mumis jums especific express laivybos kaina, kad tikslią sumą produktų, kad jūs su mumis.

NUOLAIDA DERINAMA UŽSAKYMAI: Jei perkate 2 ar daugiau dalių, yra laivybos nuolaida 3 USD kiekvieną papildomą daug, kad jūs perkate. Aplankykite mūsų parduotuvė Pasaulyje Pasiūlymus pamatyti daug kitų produktų, kad mes siūlome. Mes didmenininkai. Jei jūs ieškote pirkti produktų hundrends ar tūkstančiai, prašome siųsti mums pranešimą už ypatingą kainą, o pirkti dabar daug.

ATSILIEPIMAI: Jei esate patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Tai padės mums siekiant teikti geresnes paslaugas ir pasiūlyti vis daugiau produktų pardavimui. Kai jums įvertinti pristatymo laiką ir laivybos kaina apsvarstyti, mes išsiunčiame užsakymus iš Quito, Ekvadoras. Jeigu yra bet kokio pobūdžio problema su jūsų užsakymą, prašome atsiųsti mums laišką ir mes ją išspręsti. Ačiū.
Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas:

Klausimas: